//Mr. Ariff Nizamuddin Vs Mrs. Amira Najwa
The Intro
Entries About Linkies StuffHi, Assalamualaikum. Saya sayang "gulahati" saya, saya perlukan "gulahati" saya, walaupun kekadang buat perangai jugak. mihmihmih :love:


My Tagboard
 • URL blog only
 • Click Go once only
 • Don't ever you want to SPAM
 • )!-- BEGIN CBOX - www.cbox.ws - v001 -->


  Credits!
  Template: Us Us
  Inspired By: arezayreen
  Basecode By: Mrs.Ayreen Mrs.Ayreen
  Others:   


  Entry Baru Untuk Tahun Baru
  Wednesday, January 9, 2013 • Permalink • Add comment {0}
  yeahhhh ! candidate's for the extravangaza 2013 , firstly nak cakap pasal kerja , susah bila dah kerja, susah bila dah jadi sebahagian daripada pihak yang di percayai, susah sebab nak kena faham semua benda , dan semakin susah bila dah meningkat dewasa , dalam sedar tak sedar , dah nak akhir bulan 1 dah pun, pejam celik pejam celik, keadaan dah semakin hebat melanda , bagi yang baru nak melangkah masih lagi terkapai-kapai, bagi yang sudah melangkah, masih perlu lagi melangkah, penat? tak dapat nak di gambarkan, Alhamdulilah, hubungan kita berdua pun dah semakin matang, siapa kata kita tak gaduh?? hari-hari bergaduh, sedangkan benda yang kecik pun boleh jadi besar bila masing-masing dah besar kepala, 

  walhal hal sebesar kuman pun jadi besar kumbang, sebab masing-masing nak menang, saya? tak payah nak cakap, memang dah selalu sangat nak menang , and the hard part is, kesian si Ariff ni sebab nak sangat kena pujuk saya, Alhamdulilah, dia manusia yang sabar sangat, Insyallah kalau ada jodoh & di tentukan oleh Yang Maha Esa, kami akan lebih melangkah dengan lebih jauh, Insyallah. 

  Doakan hubungan kami berdua, & Insyallah segalanya akan lebih baik daripada tahun dahulu. On planning, B. Iloveyou sayang :)