//Mr. Ariff Nizamuddin Vs Mrs. Amira Najwa
The Intro
Entries About Linkies Stuff



Hi, Assalamualaikum. Saya sayang "gulahati" saya, saya perlukan "gulahati" saya, walaupun kekadang buat perangai jugak. mihmihmih :love:


My Tagboard
 • URL blog only
 • Click Go once only
 • Don't ever you want to SPAM
 • )!-- BEGIN CBOX - www.cbox.ws - v001 -->


  Credits!
  Template: Us Us
  Inspired By: arezayreen
  Basecode By: Mrs.Ayreen Mrs.Ayreen
  Others:   


  Tanda Tanda Hubby Saya Merajuk .
  Thursday, September 15, 2011 • Permalink • Add comment {0}
  Dia diam je sepanjang ada dengan saya ~Walaupun saya bercakap dengannya, dia hanya mengiayakan atau dia anggukkan kepalanya saja. Dia sikit pun tak akan layan saya seperti sebelum ini. Jika benda ini berlaku, sah lah tu dia merajuk dengan saya tu.
  Buat Tak Tahu ~Dia akan buat tak tahu dengan saya. Jika saya minta tolong dengan dia seperti B , tolong bhenti kat 7E jap eh , jawapan dia .. hmm .. Paling teruk, dia buat-buat tak dengar (pekak betul-betul baru tau!). Ini cara protes yang paling teruk sebab dia bukan je buat saya geram tapi buat seolah-olah saya ni tak wujud.
  Time nak SMS ~ balas msg punye lah pendek gile .. dah makan? dah . buatpe? takde watpe .. tak beragak langsung .. B , geram tau tak .. dia buat macam saya ni msg sensorang .. paling teruk kalau call , hmmm hmmm hmm tu je yang dengar .. 
  Masam Muka ~ Tindakan yang ni ialah tindakan yang paling saya geram. Dah lah tak nak cakap ngan saya dah tu nak tarik-tarik muka pulak. Tak puas hati la konon. Tapi adat la kalau orang dah merajuk. Perempuan pun lebih kurang je! (amik hanger, gantung kat muncung dia)
  Baca Surat Khabar ~ Bab ni memang tabiat orang lelaki. Tapi kalau surat khabar tu dibaca banyak kali tanpa sebab maknanya jiwa dia tak tenteram & ada sesuatu yang mengganggu diri dia. Lagi-lagi pulak kalau tengah-tengah malam buta.
  Menonton Televisyen Hingga Lewat Malam / main  laptop sampai subuh ~Dia akan tengok TV tu sampai larut malam walaupun rancangan tu bukan rancangan kegemaran dia. or maybe , layan lagu sedih2 .. jiwang2 ... Kita kena peka beb!
  Keluar Rumah Tanpa Beritahu ~ Ada lelaki yang tak akan memberitahu mana dia nak pergi. Nak protes la tu kononnya. Kita jangan paksa dia untuk menjawab pertanyaan kita kerana confirm dia akan buat dek je!
  Hisap rokok Macam tak pernah dapat rokok setahun ~ ni tabiat die yang takleh nak tinggal .. nak maki karang , hubby sendiri .. harrrrr .. kalau die marah ke .. geram ke .. rokok tu la die cari .. 

  NotaKaki : bile ingat ni sume .. rase nak gelak sensorang je arr .. teruk lah B ni ...

  Labels: