//Mr. Ariff Nizamuddin Vs Mrs. Amira Najwa
The Intro
Entries About Linkies Stuff



Hi, Assalamualaikum. Saya sayang "gulahati" saya, saya perlukan "gulahati" saya, walaupun kekadang buat perangai jugak. mihmihmih :love:


My Tagboard
  • URL blog only
  • Click Go once only
  • Don't ever you want to SPAM
  • )!-- BEGIN CBOX - www.cbox.ws - v001 -->


    Credits!
    Template: Us Us
    Inspired By: arezayreen
    Basecode By: Mrs.Ayreen Mrs.Ayreen
    Others:   


    Happy BELATED BIRTHDAY
    Monday, December 23, 2013 • Permalink • Add comment {0}

    Assalamualaikum Bloopersssss !! Haha . Lol . Perasan very the bloopersss sangat . Haha . Okey back on topic . Bapak lama kan kita tak updated blog ni . Berabuk . Berdebu . Berdecit decit dgn sampah sarap . Haha . Sebenarnya bila dh sibuk sgt dgn kerja ni . Tgk computer pn nak TERmuntah hijauu dah . Tapi Alhamdulilah ...
    Berkat KEsabaran bersarang dalam jiwa mampu buat kita lebih gembira ... kelakar sungguh .. tapi ape ape pun .. tujuan utama nak hupdated blog ni sbb nak bagitauuuu .. thanksss quee so much sbb wish birthday ... birthday present and etc ..
    Tapi yg paling nk ucap TERIMA KASIH pada Encik Gula Hati a.k.a Areznizam .. sbb belikan kita hadiah yg langsung kita tak expect sebenarnya .. Alhamdulilah .. walaupun bermacam macam dugaan yg kita lalui semasa hampir 3 tahun bersama ni .. Alhamdulilah kita mampu harungi satu per satu ...
    THANKS mydear sbb sanggup bersama within thick nor thin .. susah senang kita tetap bersama sama .. Alhamdulilah ..
    Oh btw .. korg nak tau tak ape yg si mok mok tu bagi????!  ... Jeng Jeng Jeng ...

    The Samsung galaxy S4  .. Alhamdulilah .. berkat segala rezeki ... kita dapatlah handphone baru ni .. memula mcm .. yeke ni??? .. tapi bila dah bukak present .. mulut TERnganga tak hengat .. bapak lalat pun boleh masuk .. haha ..  malas nak story panjang .. jum tgk gambarr .. hehe ..

    Hehehe .  Alhamdulilah .. terima kasih En Buah Hati ... kita sayanggggggggg awk sgt sgt .. ILOVEYOU ..

    P/s : kita gayat la menaip pakai handphone baru .. ekekekee .. sian en buah hati kene nunggu taip msg lame .. hehe .. Loveyoudearr ..